Tapasztalat


Közel 10 éves tapasztalattal büszkélkedhetünk az építőipari szektorban. A kezdetekben csak felújításokkal, és átalakításokkal foglalkoztunk. 2017-ben nagyobb teret kaptak az új építésű házak, végül 2020 elején következett az igazi áttörés, a liapor technológiájának megismerése.

Specializációnk

2020 második felében már 12 liaporból készült otthont adhattunk át a megrendelőinknek. A technológia népszerűvé válásának köszönhetően, a cég, az első teljes üzleti évében már 135 db liapor készházat értékesített. 2022-től segítünk az ügyfeleinknek megtalálni álmai otthonának nem csupán a helyét, hanem széles választékú típusházainknak köszönhetően biztosan megtaláljuk az Ön számára is megfelelőt!

Jövőképünk

A legfőbb céljaink közé tartozik, hogy minden Liaporból épülő otthonhoz megtalálja Ön is a megfelelő építési telket, és minden telekvásárlónknak az igényei szerint megtaláljuk számára a legmegfelelőbb Liapor típusházat, ami az álmai otthonává válhat.

Tanusítványok

Cégünket több intézet vagy minősítő vállalat is vizsgálta és ezekről különböző okleveleket,                                  tanúsítványok állított ki részünkre

Partnerség, franchise

Nyiss te is saját Homes4you irodát, segítsd a családok otthonteremtését!
                  Hívjon a részletek miatt! 06709050994